Over ons

Team

Jan-Maurits Schoonenberg (1975)

Na een studie Rechten aan de Universiteit van Amsterdam is Jan-Maurits sinds 2000 werkzaam in het vastgoed. Eerst bij woningmakelaar en ontwikkelaar Eugene de Graaf Conseil in Zuid-Frankrijk en van 2004-2005 bij vastgoedtaxateur Diephuis Partners in Amsterdam. In 2005 heeft Jan-Maurits MeetAtelier opgericht om zich volledig te richten op het inmeten en inventariseren van gebouwen. Een keuze die tot op de dag van vandaag een mooie combinatie oplevert tussen ondernemerschap en de behoefte om zich te etaleren als specialist.

Sander van Dort (1980)

Na een studie Bouwkunde aan de TU-Delft werkte Sander enkele jaren als architect/bouwkundig tekenaar. Sinds 2010 werkt hij bij MeetAtelier. Zijn fascinatie voor gebouwen, en dan vooral voor de manier waarop de uiteindelijke gebruikers het gebouw ervaren, wordt gevoed door uiteenlopende projecten die MeetAtelier in haar portefeuille heeft.

Etienne Seeboldt (1972)

Vanuit het facility management is Etienne Seeboldt in 2008 voor MeetAtelier komen werken. Door zijn achtergrond en ervaring heeft Etienne uitstekend inzicht in de mogelijkheden van een gebouw. Daardoor kan hij opdrachtgevers adviseren over het optimale rendement dat uit een gebouw of ruimte te halen is.