'Ruime ervaring met woningen, winkels, bedrijfs- en kantoorruimten'

'Park 20/20:
vloeroppervlakte optimalisatie
van ontwerp tot realisatie'

'Van 25 m2 tot de RAI;
iedere vierkante meter telt'

‘Van monumentaal tot moderne architectuur: wij meten alle typen gebouwen’

'Ons meetrapport:
representatief, inzichtelijk en multi-inzetbaar’

‘Inzicht in de mogelijkheden van een gebouw? Kies voor specificatie op ruimteniveau’

Vacature: Cad tekenaar met bouwkundig inzicht

  1. Voelt werken met AutoCad, Excel en Word voor jou als een tweede natuur?
  2. Hou je van projectmatig werken, ben je nauwkeurig en streef je naar kwaliteit?
  3. Heb je affiniteit met gebouwen en wissel je kantoor graag af met werken op locatie?

Drie positieve antwoorden? Dan komen we graag met jou in contact!

MeetAtelier staat bekend als dé NEN 2580-specialist van Nederland. Wanneer NEN 2580 jou iets zegt, dan is dat mooi meegenomen. Wanneer dit jou niets zegt, dan is dat geen enkel probleem. We praten je hier graag over bij, want wij zijn al ruim 12 jaar dé specialist als het gaat om vloeroppervlaktebepaling en vloeroppervlakte-optimalisatie van gebouwen conform NEN 2580. 

Het draait in ons werk om de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze rapportages. Helder en eenduidig advies, waar onze opdrachtgevers op kunnen bouwen. Onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit heeft er toe bijgedragen dat onze rapporten niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse vastgoedsector. Naast onze meetrapporten bieden we nog een aantal aanvullende diensten en wellicht heb jij hier nog meer aan toe te voegen.

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen, zie je voldoende raakvlakken met MeetAtelier en zoek je een nieuwe uitdaging voor 32 tot 40 uur per week? Dan ontvangen we graag jouw reactie! Bellen mag 020 60 90 303 maar je kunt ook direct een e-mail met motivatie en bevestiging van de gevraagde competenties sturen naar janmaurits@www.meetatelier.nl.

Je ontvangt altijd een reactie terug. Wanneer de interesse wederzijds is, nodigen we je graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Dank voor je aandacht en wellicht tot ziens, Jan-Maurits Schoonenberg.

Uw e-mailadres wordt niet vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd*